English Page

Tea culture and tourism week opens in Hanoi

Thursday, 25/05/2023 09:22

A tea culture and tourism week, jointly organised by the Department of Culture and Tourism of Guangxi province, China, in coordination with the Vietnam - China Friendship Association, Hanoi branch, opened in Hanoi on May 21.


Tea culture and tourism week opens in Hanoi.

China and Vietnam are two neighbouring countries that share the cultural value of tea.

Tea plays an important role in the development of Vietnam-China relations, especially the tea ceremony, which has become a prominent highlight of exchanges between senior leaders of the two countries.

Tea culture and tourism week features two main groups of activities including a photo exhibition on the unique natural heritage of Guangxi and an introduction and exchange about Vietnamese and Chinese tea, with tea-making techniques and related customs.

The event is scheduled to run until May 27.

NHẬT MAI (Source: NDO)

 

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Nguyên mẫu của tôi là những người đã phất cao cờ hồng tháng Tám năm 1945

Nguyên mẫu của tôi là những người đã phất cao cờ hồng tháng Tám năm 1945

Là người đi dọc biên giới phía Bắc, tôi có thế mạnh khi hình dung, mở ra không gian của giai đoạn lịch sử đó... (PHẠM VÂN ANH)

Các nguyên mẫu trong "Trăng lên"

Các nguyên mẫu trong "Trăng lên"

Cụ đã kể cho tôi nghe về cuộc đời của mình. Cụ nguyên là một võ sư. Cuộc đời cụ có thể viết thành một thiên tiểu thuyết... (THẾ ĐỨC)

Từ những ánh sao đơn lẻ

Từ những ánh sao đơn lẻ

Năm 2023 với tôi được đánh dấu bằng những chuyến đi ý nghĩa, ý nghĩa với trải nghiệm của một người viết và ý nghĩa đối với chính việc viết... (NGUYỄN XUÂN THỦY)

Người cựu binh chiến trường K

Người cựu binh chiến trường K

Tôi luôn bị ám ảnh bởi những mảnh xước của chiến tranh, đó là sự khốc liệt nơi chiến trường, là người lính trở về với cuộc sống đời thường và nỗi niềm nơi hậu phương. (BÙI TUẤN MINH)