English Page

Vietnamese cuisine introduced at Embassy Festival in Netherlands

Thursday, 07/09/2023 10:47

The Vietnamese Embassy in the Netherlands joined the embassies of nearly 60 countries at the Embassy Festival which was held in The Hague on September 2.

The Vietnamese booth at the festival. (Photo: VNA)

This year’s edition, held by event organiser Prooost, the administration of The Hague and the embassies, attracted more than 10,000 visitors.

At the festival, Vietnam displayed its traditional dishes such as Vietnamese baguettes and spring rolls as well as agricultural products, including tea, coffee, green bean cakes, spices, fresh coconut juice and eco-friendly products like straws from natural materials.

In particular, Vietnamese pomelos were introduced to local residents for the first time.

The Vietnamese booth, along with those of Indonesia, Malaysia, the Philippines, Thailand and Laos, left strong impressions on participants.

To enhance connections between diplomatic representative agencies in the Netherlands and Belgium, the Diplomat Magazine coordinated with the event organisers to hold a Culture Parade, which was highly evaluated and participated by a large number of diplomatic agencies.

Source: VNA

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Nguyên mẫu trong hai truyện vừa đầu tay viết cho thiếu nhi của tôi

Nguyên mẫu trong hai truyện vừa đầu tay viết cho thiếu nhi của tôi

Khi viết cuốn Những tia nắng đầu tiên tôi đã hóa thân vào các em nhỏ học sinh lớp 6 của năm học 1969 - 1970 ở Hà Nội... (LÊ PHƯƠNG LIÊN)

Bà Minh của tôi

Bà Minh của tôi

Sống ở Hà Nội, trở thành một công dân có hộ khẩu đến nay đã hơn hai thập kỉ, nhưng chưa bao giờ tôi có cảm giác mình thuộc về Hà Nội... (ĐỖ BÍCH THÚY)

Đồng đội là nguyên mẫu trong các sáng tác của tôi

Đồng đội là nguyên mẫu trong các sáng tác của tôi

Có nhân vật chỉ là dáng dấp của nguyên mẫu, có nhân vật là nguyên mẫu đã sống và chiến đấu cùng tôi, suốt những năm tháng ở rừng... (VŨ NGỌC THƯ)

Hai nhân vật - một nguyên mẫu

Hai nhân vật - một nguyên mẫu

Mở cuốn “Nhật kí chiến trường” trong đó có những trang ghi chép về H, có cả địa chỉ gia đình H, tôi đã tìm đến địa chỉ ấy... (LÊ HOÀI NAM)