English Page

Lao capital city to host programme highlighting Vietnam – Lao special friendship

Monday, 26/12/2022 09:38

A programme themed “Vietnam – Laos special friendship, stories told through memorabilia” will be held in the Lao capital, Vientiane, on December 28.

 

An exhibition highlighting Vietnam - Laos friendship in Thanh Hoa in late August. (Photo: NDO)

Accordingly, an exhibition will be held to display documents, photos and artefacts that highlight the special friendship and cooperation between Vietnam and Laos both in the past and today.

A meeting will be held between the families and relatives of former cadres and experts of Union 959 and Lao students studying in Vietnam since 1959 until now as well as Vietnamese students in Laos.

Notably, an art programme will also be held on December 28 at the new headquarters of the Vietnam Cultural Culture in Laos.

Under Decision No.3501/QD-BVHTTDL, the Ministry of Culture, Sports and Tourism assigned the Vietnam Cultural Centre in Laos to coordinate with Vietnam Embassy in Laos to organise this important programme.

Source: NDO

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Nguyên mẫu trong hai truyện vừa đầu tay viết cho thiếu nhi của tôi

Nguyên mẫu trong hai truyện vừa đầu tay viết cho thiếu nhi của tôi

Khi viết cuốn Những tia nắng đầu tiên tôi đã hóa thân vào các em nhỏ học sinh lớp 6 của năm học 1969 - 1970 ở Hà Nội... (LÊ PHƯƠNG LIÊN)

Bà Minh của tôi

Bà Minh của tôi

Sống ở Hà Nội, trở thành một công dân có hộ khẩu đến nay đã hơn hai thập kỉ, nhưng chưa bao giờ tôi có cảm giác mình thuộc về Hà Nội... (ĐỖ BÍCH THÚY)

Đồng đội là nguyên mẫu trong các sáng tác của tôi

Đồng đội là nguyên mẫu trong các sáng tác của tôi

Có nhân vật chỉ là dáng dấp của nguyên mẫu, có nhân vật là nguyên mẫu đã sống và chiến đấu cùng tôi, suốt những năm tháng ở rừng... (VŨ NGỌC THƯ)

Hai nhân vật - một nguyên mẫu

Hai nhân vật - một nguyên mẫu

Mở cuốn “Nhật kí chiến trường” trong đó có những trang ghi chép về H, có cả địa chỉ gia đình H, tôi đã tìm đến địa chỉ ấy... (LÊ HOÀI NAM)