English Page

“Sa Pa – Snowy Paradise” winter festival opens

Tuesday, 27/12/2022 06:47

The People’s Committee of Sa Pa town in the northern mountainous province of Lao Cai on December 23 opened the Winter Festival themed “Sa Pa – Snowy Paradise.”
 

At the event

Located 350km northwest of Hanoi, Sa Pa is 1,600m above sea level, with the average temperature of 15-18 degree Celsius. The town is among few locations in Vietnam where snow and ice sometimes appear in winter.

The Travel, a well-known travel site in Canada, recently listed Sa Pa among the 10 most attractive snow-watching destinations in Asia.

The winter festival is one among five seasonal festivals held by Sa Pa authorities this year, which also include Spring Festival, Love Season Festival, Summer Festival and Autumn Festival. This festival is expected to serve 120,000 domestic and foreign tourists

So far this year, the town has welcomed 2.43 million tourists, earning 7.12 trillion VND (301.88 million USD).

Source: VNA

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Nguyên mẫu trong hai truyện vừa đầu tay viết cho thiếu nhi của tôi

Nguyên mẫu trong hai truyện vừa đầu tay viết cho thiếu nhi của tôi

Khi viết cuốn Những tia nắng đầu tiên tôi đã hóa thân vào các em nhỏ học sinh lớp 6 của năm học 1969 - 1970 ở Hà Nội... (LÊ PHƯƠNG LIÊN)

Bà Minh của tôi

Bà Minh của tôi

Sống ở Hà Nội, trở thành một công dân có hộ khẩu đến nay đã hơn hai thập kỉ, nhưng chưa bao giờ tôi có cảm giác mình thuộc về Hà Nội... (ĐỖ BÍCH THÚY)

Đồng đội là nguyên mẫu trong các sáng tác của tôi

Đồng đội là nguyên mẫu trong các sáng tác của tôi

Có nhân vật chỉ là dáng dấp của nguyên mẫu, có nhân vật là nguyên mẫu đã sống và chiến đấu cùng tôi, suốt những năm tháng ở rừng... (VŨ NGỌC THƯ)

Hai nhân vật - một nguyên mẫu

Hai nhân vật - một nguyên mẫu

Mở cuốn “Nhật kí chiến trường” trong đó có những trang ghi chép về H, có cả địa chỉ gia đình H, tôi đã tìm đến địa chỉ ấy... (LÊ HOÀI NAM)