English Page

Vietnamese photographer honoured at International Photography Awards 2021

Thursday, 21/10/2021 00:10
Vietnamese photographer Viet Van from the Lao Dong (Labour) newspaper was among the Honorable Mentions given out by the International Photography Awards (IPA) 2021.
The "Red ball" by Viet Van (Source: laodong.vn)
His photo themed “Red Ball” was duly honoured in the special section of the professional category.
 
The awards’ category is specifically for professional photographers who snap stunning images which make use of technical effects.
 
This marks the 10th time that Viet Van has been given an Honorable Mention at the prestigious IPA photo contest.
 
The winners of the IPA 2021 include “Photographer of the year” in the professional category and “Discovery of the year” in the non-professional category, both of which will be announced on October 26 with cash prizes of US$10,000 and US$5,000, respectively.
 
Source: NDO
VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Viết về những người ta quý ta yêu

Viết về những người ta quý ta yêu

Trường ca Tổ quốc - đường chân trời tôi viết vào đầu tháng 5 năm 2010 và được hoàn thành sau 15 ngày... (NGUYỄN TRỌNG VĂN)

Giữa điệp trùng biên giới, tôi đã gặp nhân vật của mình

Giữa điệp trùng biên giới, tôi đã gặp nhân vật của mình

Trong hành trình văn học của bản thân, tôi có nhiều kỉ niệm với nhiều vùng đất, con người và đặc biệt gần gũi, yêu thương, thấu hiểu quân dân nơi biên cương Tổ quốc... (PHẠM VÂN ANH)

Thị trấn của tôi

Thị trấn của tôi

Lớn hơn chút nữa những câu chuyện ma của mẹ không còn đủ cho tôi. Tôi sà vào cắt ngang các cuộc nói chuyện của mẹ với mấy bà hàng xóm để hóng đòi nghe chuyện ma... (ĐINH PHƯƠNG)

Những người lính từ đời thực bước vào “Chuyện tình lính trận”

Những người lính từ đời thực bước vào “Chuyện tình lính trận”

Tôi là một người lính từng tham gia hai cuộc kháng chiến chống Mĩ cứu nước và chống quân Trung Quốc xâm lược ở dọc tuyến biên giới phía Bắc... (LƯƠNG LIỄM)