English Page

CEG Music Festival 2019 to tap youths’ musical potential

Saturday, 22/06/2019 06:59

(News) - The CEG Music Festival 2019 with the aim of promoting musical potential of young people will be co-held by the Creative Entertainment Group (CEG) and the Vietnam Musicians’ Association this summer, as revealed by the organizing panel at a press conference on June 16 in Hanoi.
The festival, the fifth of its kind since 2012, will see competitions in the two categories of Pop and Classic.

The festival aims to promote musical potential of young people.

This year’s festival is open to not only Hanoi’s contestants but also those from other regions in the country. Contestants, who do not live and study in Hanoi, should send DVDs of their performances to the organizers. If the contestants’ entries are selected, they will advance to the second round of the festival.

Contestants should register for the festival from June 16 to July 31 this year. The festival’s first round, entitled “Got talent”, will be held on August 10 and 11 at the Trung Nguyen Creative Space in Hanoi while the second round, entitled “Shining”, will be organized on August 16 and 17.

The gala night and awarding ceremony will take place at the performance room of the Hanoi-based National Economics University on August 18.

The art jury members are experienced Vietnamese musicians and artists at home and abroad.

Festival’s manager Nguyen Ngoc Thuan hoped, through this musical playground, music talents nationwide will be found, and music centers, schools, teachers would promote music education.

Source:  en.qdnd.vn (Song Anh)

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Nhân vật "Vườn Maria" và số phận của họ

Nhân vật "Vườn Maria" và số phận của họ

Tôi đến nước Đức được hai năm thì nước này thống nhất. Rồi tôi thất nghiệp, khi nhà máy Cộng hoà dân chủ Đức được bán cho Ấn Độ.

Về hai nguyên mẫu và ba nhân vật của "Vương quốc mộng mơ"

Về hai nguyên mẫu và ba nhân vật của "Vương quốc mộng mơ"

Hầu hết truyện ngắn có nhân vật là người; nếu là con vật, đồ vật thì phải có tính cách và chính tính cách làm chúng trở thành nhân vật. Ông già và biển cả của Hemingway có hai nhân vật: ông già đánh cá và con cá kiếm. Có những truyện ngắn xuất hiện đến hàng chục nhân vật. (NGUYỄN TRƯỜNG)

Người trong Ngôi nhà xưa bên suối

Người trong Ngôi nhà xưa bên suối

Tôi viết truyện ngắn Ngôi nhà xưa bên suối trong khoảng thời gian gần một tháng, là thời gian kí ức thì gần cả cuộc đời. Không chỉ với ai theo nghiệp văn chương, khi có tuổi hình như con người ta hay sống với hoài niệm. Đời buồn, vui ai chẳng từng, nhưng dù thế nào cũng đều thành vốn sống, chắp cánh ước mơ, hay giúp an ủi lòng mỗi khi cô quạnh. (CAO DUY SƠN)

Cám ơn anh bán giày

Cám ơn anh bán giày

Thực tế, bọn bán sách tránh xa bọn bán giày, vì không cùng “phân khúc thị trường”. Nhưng hề gì? Làm nhà văn thật sướng, nhặt anh bán sách nhét vào cạnh anh bán giày, thế là thành truyện. Gì chứ nghề bán sách mình có đầy kinh nghiệm... (TÔ HẢI VÂN)