English Page

Vietnam Heritage Photo Awards 2020 winners named

Tuesday, 22/09/2020 15:48

Winners of the Vietnam Heritage Photo Awards 2020 were announced on September 21.

The photo collection “Muoi ham Tuyet Diem” (Tuyet Diem salt) by Nguyen Ngoc Hoa wins the special prize.

The annual contest, held by the Vietnam Heritage Magazine, aims to highlight the beauty of Vietnam’s people and nature, particularly its internationally-recognised heritages.

In three months from June 1 to August 31, the organisers received 96 sets of photos, 277 cover photos and 28 single photos.

The organisers presented a total of 16 awards, including two special prizes and two first prizes.

Accordingly, the photo collection “Muoi ham Tuyet Diem” (Tuyet Diem salt) by Nguyen Ngoc Hoa won the special prize, and the first prize of this category went to Nguyen Hai’s “Kham pha hang Tien” (Discover Tien cave).

Meanwhile, in the cover photo category, the works “Mua Thu suoi Yen” (Yen stream in Autumn) of Nguyen Huu Thong and “Nguoi giu hon nghe” (Man who keeps the craft alive) of Le Viet Khanh.

On the day, the 16 awarded works, together with 30 other photos taken in Vietnam’s coastal localities, were put on display at the Vietnam National Fine Arts Museum. The exhibition will remain open to visitors through September 25.

Source: VNA

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Người thầy đặc biệt trong "Harry Potter"

Người thầy đặc biệt trong "Harry Potter"

Là nhân vật xuất hiện xuyên suốt bộ tiểu thuyết dài 7 tập Harry Potter của nữ văn sĩ J.K.Rowling, Severus Tobias Snape luôn gây cảm giác khó chịu và căng thẳng đối với người đọc từ lúc xuất hiện cho đến khi hạ màn... (TRẦN HỒNG HOA)

Bởi nàng chính là “người đàn bà xa lạ”

Bởi nàng chính là “người đàn bà xa lạ”

Người đàn bà ngồi trên xe đi dạo trên đại lộ Nevski, vào khoảng 3 đến 5 giờ chiều, mặc chiếc áo khoác với lông thú, với vẻ đẹp kiểu lai Digan... (BÌNH MINH)

Nữ thẩm phán “lựa chọn số phận”

Nữ thẩm phán “lựa chọn số phận”

Đằng sau bộ phim "Lựa chọn số phận", ít người biết rằng, nguyên mẫu của Phó Chánh án Hoàng Thị Thùy Dung là một người phụ nữ đặc biệt trong ngành. Chị Là Nguyễn Thị Kim Loan, cựu Phó Tổng biên tập Tạp chí Tòa án nhân dân, thuộc Tòa án nhân dân Tối cao.

Viết về người lính như cái nghiệp của tôi

Viết về người lính như cái nghiệp của tôi

Công việc của nhà văn mặc áo lính, ngay từ những dòng đầu tiên của nghiệp văn tôi đã viết về những người lính. Tôi chưa bao giờ có một chút băn khoăn rằng tại sao tôi lại viết về họ. Khi cầm bút, tôi rất ít lựa chọn. Chính những người lính đã dắt ngòi bút của tôi đi.