English Page

Drone light show to dazzle Hanoi sky on lunar New Year's Eve

Thursday, 23/01/2025 05:06

A light show featuring 2,025 drones will brighten Hanoi's sky at My Dinh National Stadium on the lunar New Year's Eve that falls on January 28.

The show is part of an artistic program “Ruc ro Thang Long 2025” (Brilliant Thang Long 2025) to be jointly organized by the municipal Party Committee's Information and Education Board, the Department of Information and Communications, the Department of Culture and Sports, the People's Committee of Nam Tu Liem district, and Corex Business Solutions Joint Stock Company, organizers announced on January 20.

The drone light show will form part of an artistic program “Ruc ro Thang Long 2025” (Brilliant Thang Long 2025).

Themed "Brilliant Springs," the program will include four chapters, telling artistically rich stories about the springs which represent the historical moments of Hanoi and Vietnam.

The audience will enjoy special performances by popular artists that combine various performance genres that blend tradition and modernity, strongly reflecting the cultural essence of Thang Long – Hanoi.

The drone show will be followed by a high-altitude fireworks display precisely at midnight to welcome the Year of the Snake 2025.

THU LAN

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Nguyên mẫu của tôi là những người đã phất cao cờ hồng tháng Tám năm 1945

Nguyên mẫu của tôi là những người đã phất cao cờ hồng tháng Tám năm 1945

Là người đi dọc biên giới phía Bắc, tôi có thế mạnh khi hình dung, mở ra không gian của giai đoạn lịch sử đó... (PHẠM VÂN ANH)

Các nguyên mẫu trong "Trăng lên"

Các nguyên mẫu trong "Trăng lên"

Cụ đã kể cho tôi nghe về cuộc đời của mình. Cụ nguyên là một võ sư. Cuộc đời cụ có thể viết thành một thiên tiểu thuyết... (THẾ ĐỨC)

Từ những ánh sao đơn lẻ

Từ những ánh sao đơn lẻ

Năm 2023 với tôi được đánh dấu bằng những chuyến đi ý nghĩa, ý nghĩa với trải nghiệm của một người viết và ý nghĩa đối với chính việc viết... (NGUYỄN XUÂN THỦY)

Người cựu binh chiến trường K

Người cựu binh chiến trường K

Tôi luôn bị ám ảnh bởi những mảnh xước của chiến tranh, đó là sự khốc liệt nơi chiến trường, là người lính trở về với cuộc sống đời thường và nỗi niềm nơi hậu phương. (BÙI TUẤN MINH)