English Page

Free Film Week to welcome 21st Vietnam Film Festival

Monday, 04/11/2019 09:27

A week of free film screenings will be held in Hanoi and Ho Chi Minh City from November 6 to 12 to welcome the 21st Vietnam Film Festival.

The movie ‘The Happiness of Mother’ by director Pham Huynh Dong and produced by Diep Co Entertainment Co., Ltd. was selected to open the film week.

The event is hosted by the Cinema Department under the Ministry of Culture, Sports and Tourism and the National Cinema Centre and DCINE Joint Stock Company, as the opening event of the series of activities before the 21st Vietnam Film Festival.

During the film week, audiences will have the opportunity to enjoy 30 Vietnamese films.

Free tickets are available at the National Cinema Centre, 87 Lang Ha, Ba Dinh, Hanoi, and DCINE Ben Thanh, 6 Mac Dinh Chi, Ben Nghe Ward, District 1, Ho Chi Minh City. Each person can receive up to two tickets.

The opening ceremony of film week will take place at 7.30 pm on November 6 at the National Cinema Center, 87 Lang Ha, Ba Dinh, Hanoi.

The movie ‘The Happiness of Mother’ by director Pham Huynh Dong and produced by Diep Co Entertainment Co., Ltd. was selected to open the film week. The film features the touching story of a poor single mother with many illnesses that helps her son with autism syndrome to boldly pursue his life's dream.

Source: Nhandan

 

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Ơi cô gái "Thì Thương"

Ơi cô gái "Thì Thương"

Ngày ấy chiến tranh đã vào hồi quyết liệt. Cả đất nước như cùng lên đường hành quân vào Trường Sơn, ra chiến trường. Trong những đoàn quân ấy, có những đoàn quân nghệ thuật. Nhạc sĩ Văn Dung cùng một đoàn bảy nhạc sĩ từ Hà Nội cũng khoác ba lô vào chiến trường... (CHÂU LA VIỆT)

Nhân vật "Vườn Maria" và số phận của họ

Nhân vật "Vườn Maria" và số phận của họ

Tôi đến nước Đức được hai năm thì nước này thống nhất. Rồi tôi thất nghiệp, khi nhà máy Cộng hoà dân chủ Đức được bán cho Ấn Độ.

Về hai nguyên mẫu và ba nhân vật của "Vương quốc mộng mơ"

Về hai nguyên mẫu và ba nhân vật của "Vương quốc mộng mơ"

Hầu hết truyện ngắn có nhân vật là người; nếu là con vật, đồ vật thì phải có tính cách và chính tính cách làm chúng trở thành nhân vật. Ông già và biển cả của Hemingway có hai nhân vật: ông già đánh cá và con cá kiếm. Có những truyện ngắn xuất hiện đến hàng chục nhân vật. (NGUYỄN TRƯỜNG)

Người trong Ngôi nhà xưa bên suối

Người trong Ngôi nhà xưa bên suối

Tôi viết truyện ngắn Ngôi nhà xưa bên suối trong khoảng thời gian gần một tháng, là thời gian kí ức thì gần cả cuộc đời. Không chỉ với ai theo nghiệp văn chương, khi có tuổi hình như con người ta hay sống với hoài niệm. Đời buồn, vui ai chẳng từng, nhưng dù thế nào cũng đều thành vốn sống, chắp cánh ước mơ, hay giúp an ủi lòng mỗi khi cô quạnh. (CAO DUY SƠN)