English Page

Hai Phong to host 2019 ASEAN Music Festival

Thursday, 23/05/2019 09:45

The 2019 ASEAN Music Festival will be held in the northern port city of Hai Phong from May 25-31.

 

This year's festival will feature the participation of around 160 artists from seven ASEAN countries.

 

This year’s event will feature the participation of around 160 artists from seven ASEAN countries, including Cambodia, Laos, Indonesia, Malaysia, the Philippines, Thailand and Vietnam.

The host country selected four art companies with around 100 artists, representing the Northern, Central and Southern regions, to join the festival. Each troupe will register a programme with a total duration of 40 minutes to no more than 45 minutes.

The Art Council for the festival will include five members, including two Vietnamese and three foreigners.

The organising board will award gold and silver medals to the outstanding individuals and troupes and present trophies and souvenir flags to the participants.

The opening ceremony for the 2019 ASEAN Music Festival will take place at 8pm at the Hai Phong Opera House on May 25.

The event will offered an opportunity for Vietnam to promote its unique art forms to international friends, while contributing to strengthening cooperation in the field of culture and arts between Vietnam and other countries in the region.

Source: Nhandanonline

 

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Nhân vật "Vườn Maria" và số phận của họ

Nhân vật "Vườn Maria" và số phận của họ

Tôi đến nước Đức được hai năm thì nước này thống nhất. Rồi tôi thất nghiệp, khi nhà máy Cộng hoà dân chủ Đức được bán cho Ấn Độ.

Về hai nguyên mẫu và ba nhân vật của "Vương quốc mộng mơ"

Về hai nguyên mẫu và ba nhân vật của "Vương quốc mộng mơ"

Hầu hết truyện ngắn có nhân vật là người; nếu là con vật, đồ vật thì phải có tính cách và chính tính cách làm chúng trở thành nhân vật. Ông già và biển cả của Hemingway có hai nhân vật: ông già đánh cá và con cá kiếm. Có những truyện ngắn xuất hiện đến hàng chục nhân vật. (NGUYỄN TRƯỜNG)

Người trong Ngôi nhà xưa bên suối

Người trong Ngôi nhà xưa bên suối

Tôi viết truyện ngắn Ngôi nhà xưa bên suối trong khoảng thời gian gần một tháng, là thời gian kí ức thì gần cả cuộc đời. Không chỉ với ai theo nghiệp văn chương, khi có tuổi hình như con người ta hay sống với hoài niệm. Đời buồn, vui ai chẳng từng, nhưng dù thế nào cũng đều thành vốn sống, chắp cánh ước mơ, hay giúp an ủi lòng mỗi khi cô quạnh. (CAO DUY SƠN)

Cám ơn anh bán giày

Cám ơn anh bán giày

Thực tế, bọn bán sách tránh xa bọn bán giày, vì không cùng “phân khúc thị trường”. Nhưng hề gì? Làm nhà văn thật sướng, nhặt anh bán sách nhét vào cạnh anh bán giày, thế là thành truyện. Gì chứ nghề bán sách mình có đầy kinh nghiệm... (TÔ HẢI VÂN)