English Page

Paintings of Vietnamese, RoK artists on display

Thursday, 12/01/2023 00:24

An exhibition of 300 paintings by artists from Vietnam and the Republic of Korea opened at Hanoi Museum on December 27, aiming to promote cultural exchange between the two countries.

A visitor to the exhibition. 

The event was jointly held by Nguyen Trai University and the Vietnam Fine Arts Association in celebration of the 30th anniversary of the establishment of Vietnam-RoK diplomatic ties.

The works on display include those by outstanding artists such as Vu Trong Tuan, Hoang Dang Nhuan, Truong Be and Vu Duong from Vietnam and Han Heewon, Chae Jongkee, Lee Johnlip and Kim Sungnam from the RoK.

The exhibition is an opportunity to popularise the image of Vietnamese people and culture to the RoK people, and at the same time help Vietnamese people understand more about Korean culture through paintings.

The exhibition will last until the end of March 2023.

PHÙNG ƯỚC

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Nguyên mẫu trong hai truyện vừa đầu tay viết cho thiếu nhi của tôi

Nguyên mẫu trong hai truyện vừa đầu tay viết cho thiếu nhi của tôi

Khi viết cuốn Những tia nắng đầu tiên tôi đã hóa thân vào các em nhỏ học sinh lớp 6 của năm học 1969 - 1970 ở Hà Nội... (LÊ PHƯƠNG LIÊN)

Bà Minh của tôi

Bà Minh của tôi

Sống ở Hà Nội, trở thành một công dân có hộ khẩu đến nay đã hơn hai thập kỉ, nhưng chưa bao giờ tôi có cảm giác mình thuộc về Hà Nội... (ĐỖ BÍCH THÚY)

Đồng đội là nguyên mẫu trong các sáng tác của tôi

Đồng đội là nguyên mẫu trong các sáng tác của tôi

Có nhân vật chỉ là dáng dấp của nguyên mẫu, có nhân vật là nguyên mẫu đã sống và chiến đấu cùng tôi, suốt những năm tháng ở rừng... (VŨ NGỌC THƯ)

Hai nhân vật - một nguyên mẫu

Hai nhân vật - một nguyên mẫu

Mở cuốn “Nhật kí chiến trường” trong đó có những trang ghi chép về H, có cả địa chỉ gia đình H, tôi đã tìm đến địa chỉ ấy... (LÊ HOÀI NAM)