English Page

Polish films screened across Vietnam this month

Tuesday, 07/03/2023 10:48

Cinema lovers in Hanoi, Thue Thien-Hue and Ho Chi Minh City will be treated to interesting Polish feature films this month as part of a cultural exchange programme jointly held by the Vietnam Cinema Department and the Polish Filmmakers Association.
 

The poster of the film week (Photo: Vietnam Cinema Department)

Aiming to boost mutual understanding and friendship between the two countries, the Polish Film Week in Vietnam is set to screen five films, including ‘Sonata’, ‘The Getaway King’, "Papazazzi Love", "Songs about Love" and ‘Solid Gold’.

They are scheduled to be shown to audiences free-of-charge at the National Cinema Centre (NCC) in the capital from March 11 to 15, in the central province of Thua Thien-Hue from March 15-19, and in the southern metropolis HCM City from March 18-22.

People can obtain tickets to these screenings at the official sites of NCC at https://chieuphimquocgia.com.vn/ and of the CineStar at https://cinestar.com.vn/.

Source: VNA

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Nguyên mẫu nhà sư trong tiểu thuyết "Lời nguyện cầu cho những linh hồn phiêu dạt"

Nguyên mẫu nhà sư trong tiểu thuyết "Lời nguyện cầu cho những linh hồn phiêu dạt"

Nhiều tháng sau, có dịp hành quân qua những nơi này, tôi để ý thấy những lùm cỏ xanh giống hình xác người. Những lùm cỏ xanh tươi, lên cao giữa cảnh khô cằn của mùa khô xung quanh... (ĐOÀN TUẤN)

"Những người đốt gạch" - nhân vật chính đã đi xa

"Những người đốt gạch" - nhân vật chính đã đi xa

Chúng tôi ngại nhất là đóng than. Than vốn có một lượng dầu bám dính vô cùng khó tẩy rửa. Khuôn than xộc xệch. Than mua về lổn nhổn lẫn cả đá sỏi vô thiên lủng... (PHÙNG VĂN KHAI)

Xẹt ngang cơn sét

Xẹt ngang cơn sét

Văn chương là sự sáng tạo, nói rằng có nguyên mẫu thì cũng hơi kì, nhưng có ai viết mà không xẹt qua đầu một dấu ấn, hình hài nào đó của con người ta đã gặp... (BẢO THƯƠNG)

Thanh xuân của “người đàn bà tìm nước”

Thanh xuân của “người đàn bà tìm nước”

Tôi như một vị quan tòa trong cuộc hôn nhân chơi vơi của đôi vợ chồng - những nguyên mẫu của nhân vật trong truyện ngắn Người đàn bà đi tìm nước của mình... (VÕ DIỆU THANH)