English Page

Vietnam’s idyllic beauty highlighted at international exhibition

Thursday, 01/10/2020 09:37

Several photos capturing the rustic and idyllic images of Vietnam will be displayed at an exhibition of the Drone Photo Awards which is expected to take place from October 24 to November 29 in Italy.

The “salt” mountains on the coast of Ninh Hoa Town, Khanh Hoa Province (Photo: Igor Altuna)

The photos, featuring the beauty of a salt field in Khanh Hoa Province, a large field in Quang Ngai Province and the harvest season of hoa sung (water lily) in Long An, were captured by Vietnamese and foreign photographers via drones.

The Drone Photo Awards, which is a project under the Siena International Photo Awards, attracted a large number of aerial photographers.

Siena International Photo Award is a competition aimed at discovering and honouring the talent of photographers from around the world.

The 2019 event received nearly 48,000 photos by both professional and amateur photographers from 156 countries.

Some selections from Drone Photo Awards 2020:

After the harvest, buffaloes are free to forage on the vast plowing fields in Quang Ngai Province, Vietnam. (Photo: Alex Cao)
The harvest season of water lily in Long An Province (Photo: Trung Pham Huy)

Source: NDO

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Nữ thẩm phán “lựa chọn số phận”

Nữ thẩm phán “lựa chọn số phận”

Đằng sau bộ phim "Lựa chọn số phận", ít người biết rằng, nguyên mẫu của Phó Chánh án Hoàng Thị Thùy Dung là một người phụ nữ đặc biệt trong ngành. Chị Là Nguyễn Thị Kim Loan, cựu Phó Tổng biên tập Tạp chí Tòa án nhân dân, thuộc Tòa án nhân dân Tối cao.

Viết về người lính như cái nghiệp của tôi

Viết về người lính như cái nghiệp của tôi

Công việc của nhà văn mặc áo lính, ngay từ những dòng đầu tiên của nghiệp văn tôi đã viết về những người lính. Tôi chưa bao giờ có một chút băn khoăn rằng tại sao tôi lại viết về họ. Khi cầm bút, tôi rất ít lựa chọn. Chính những người lính đã dắt ngòi bút của tôi đi.

Trời mưa quá em ơi, bài ca ướt mất rồi...

Trời mưa quá em ơi, bài ca ướt mất rồi...

Ở hàng ghế đầu, có một cô bé áo trắng tóc còn ướt đẫm mưa ngồi im lặng, hai dòng nước mắt chảy dài trên má. Có lẽ em quá xúc động về bài hát. Như bài hát ấy là tặng riêng em, an ủi em. (CHÂU LA VIỆT)

Nguyên mẫu nhân vật Bố Già của Mario Puzo

Nguyên mẫu nhân vật Bố Già của Mario Puzo

Từng thú nhận viết cuốn sách này vì tiền, Mario Puzo, cha đẻ của Bố Già không bao giờ tưởng tượng được ông lại thành danh nhờ một tác phẩm viết về giới mafia... (TRẦN HỒNG HOA)