English Page

Vietnam’s idyllic beauty highlighted at international exhibition

Thursday, 01/10/2020 09:37

Several photos capturing the rustic and idyllic images of Vietnam will be displayed at an exhibition of the Drone Photo Awards which is expected to take place from October 24 to November 29 in Italy.

The “salt” mountains on the coast of Ninh Hoa Town, Khanh Hoa Province (Photo: Igor Altuna)

The photos, featuring the beauty of a salt field in Khanh Hoa Province, a large field in Quang Ngai Province and the harvest season of hoa sung (water lily) in Long An, were captured by Vietnamese and foreign photographers via drones.

The Drone Photo Awards, which is a project under the Siena International Photo Awards, attracted a large number of aerial photographers.

Siena International Photo Award is a competition aimed at discovering and honouring the talent of photographers from around the world.

The 2019 event received nearly 48,000 photos by both professional and amateur photographers from 156 countries.

Some selections from Drone Photo Awards 2020:

After the harvest, buffaloes are free to forage on the vast plowing fields in Quang Ngai Province, Vietnam. (Photo: Alex Cao)
The harvest season of water lily in Long An Province (Photo: Trung Pham Huy)

Source: NDO

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Người thầy đặc biệt trong "Harry Potter"

Người thầy đặc biệt trong "Harry Potter"

Là nhân vật xuất hiện xuyên suốt bộ tiểu thuyết dài 7 tập Harry Potter của nữ văn sĩ J.K.Rowling, Severus Tobias Snape luôn gây cảm giác khó chịu và căng thẳng đối với người đọc từ lúc xuất hiện cho đến khi hạ màn... (TRẦN HỒNG HOA)

Bởi nàng chính là “người đàn bà xa lạ”

Bởi nàng chính là “người đàn bà xa lạ”

Người đàn bà ngồi trên xe đi dạo trên đại lộ Nevski, vào khoảng 3 đến 5 giờ chiều, mặc chiếc áo khoác với lông thú, với vẻ đẹp kiểu lai Digan... (BÌNH MINH)

Nữ thẩm phán “lựa chọn số phận”

Nữ thẩm phán “lựa chọn số phận”

Đằng sau bộ phim "Lựa chọn số phận", ít người biết rằng, nguyên mẫu của Phó Chánh án Hoàng Thị Thùy Dung là một người phụ nữ đặc biệt trong ngành. Chị Là Nguyễn Thị Kim Loan, cựu Phó Tổng biên tập Tạp chí Tòa án nhân dân, thuộc Tòa án nhân dân Tối cao.

Viết về người lính như cái nghiệp của tôi

Viết về người lính như cái nghiệp của tôi

Công việc của nhà văn mặc áo lính, ngay từ những dòng đầu tiên của nghiệp văn tôi đã viết về những người lính. Tôi chưa bao giờ có một chút băn khoăn rằng tại sao tôi lại viết về họ. Khi cầm bút, tôi rất ít lựa chọn. Chính những người lính đã dắt ngòi bút của tôi đi.