English Page

Photo exhibition captures moments from nature

Monday, 11/11/2019 11:05

A photo exhibition themed ‘Moments of Nature’ by photographer – Labour Hero Tran Lam kicked off in Hanoi on October 21.

Prime Minister PM Nguyen Xuan Phuc joins other delegates to admire photos on display at the exhibition (Photo: hanoimoi.com.vn)

The event was attended by Prime Minister Nguyen Xuan Phuc, and Politburo member, Secretary of Party Central Committee (PCC) and Head of PCC Commission for Communication and Education Vo Van Thuong, together with Government officials, and leaders of Hanoi City authorities.

There are a total of 79 photos on display, which capture the life of natural birds, particularly red-crowned cranes.

Tran Lam is former Vice President of the Kien Giang Provincial People’s Committee, and member of the International Federation of Photographic Art (FIAP) and the Vietnam Association of Photographic Artists (VAPA).

In addition to winning many international and domestic prizes in photography, Lam has also actively participated in charity projects to support poor patients and improve the livelihoods of people in Vietnam, Laos and Cambodia.

After the exhibition concludes, Lam will give away all of the exhibits and 3,000 copies of his photo books entitled ‘Moments of Nature’ to raise fund to support poor cancer patients.

The event will be open to public until October 25 at Exhibition House, 45 Trang Tien Street, Hoan Kiem District, Hanoi.

Selected photos on display at the exhibition:

 Source: Nhandan

VNQD
Thống kê
Bài đọc nhiều nhất
Cha tôi - Anh cán bộ khí tượng trong "Lặng lẽ Sa Pa"

Cha tôi - Anh cán bộ khí tượng trong "Lặng lẽ Sa Pa"

Sa Pa, xứ sở sương mù mê hoặc lòng người, nơi đã có nhiều nhà văn, nhà thơ tìm đến và để lại những tác phẩm nổi tiếng mà một trong số đó phải kể đến truyện ngắn Lặng lẽ Sa Pa của nhà văn Nguyễn Thành Long. Và câu chuyện trong tác phẩm cũng như một kỉ niệm đẹp của tôi về cha, khi ông chính là nguyên mẫu trong tác phẩm.

Người thầy đặc biệt trong "Harry Potter"

Người thầy đặc biệt trong "Harry Potter"

Là nhân vật xuất hiện xuyên suốt bộ tiểu thuyết dài 7 tập Harry Potter của nữ văn sĩ J.K.Rowling, Severus Tobias Snape luôn gây cảm giác khó chịu và căng thẳng đối với người đọc từ lúc xuất hiện cho đến khi hạ màn... (TRẦN HỒNG HOA)

Bởi nàng chính là “người đàn bà xa lạ”

Bởi nàng chính là “người đàn bà xa lạ”

Người đàn bà ngồi trên xe đi dạo trên đại lộ Nevski, vào khoảng 3 đến 5 giờ chiều, mặc chiếc áo khoác với lông thú, với vẻ đẹp kiểu lai Digan... (BÌNH MINH)

Nữ thẩm phán “lựa chọn số phận”

Nữ thẩm phán “lựa chọn số phận”

Đằng sau bộ phim "Lựa chọn số phận", ít người biết rằng, nguyên mẫu của Phó Chánh án Hoàng Thị Thùy Dung là một người phụ nữ đặc biệt trong ngành. Chị Là Nguyễn Thị Kim Loan, cựu Phó Tổng biên tập Tạp chí Tòa án nhân dân, thuộc Tòa án nhân dân Tối cao.